Gönderen Konu: 7 yıldır ik personel işlerinde çalışmaktayım  (Okunma sayısı 169 defa)

aerdeniz

• Yeni Üye
  • *
  • Toplam İleti: 17
    • Profili Görüntüle
7 yıldır ik personel işlerinde çalışmaktayım
« : Temmuz 10, 2010, 11:59:51 ÖÖ »

kktc iş yasası bölümünde admin iş ilanları kısmınında da admin yada moderatörlük isterim
sitenizi en hızlı şekilde hit alacağımızı garanti ederim. sitemiz kar elde ettiğinde bunu göreceksiniz.

totto

• Site Yöneticisi
  • Yeni Üye
  • Toplam İleti: 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: 7 yıldır ik personel işlerinde çalışmaktayım
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2010, 16:01:33 ÖS »

sitemiz iş arayan ve iş verenler için, hiçbir şekilde kar amaclamayan bir  yardımlaşma ve haberleşme platformu olarak kurulmuştur, üyelerinden herhangi bir ücret talep etmediği gibi moderatör ya da diğer yöneticilere herhangi bir ücret ya da maaş vaad etmez.

gönüllü olarak sitemizin yönetimine yardımcı olmak isterseniz, arzu ettiğiniz bölümleri açar, moderatörlük verebilirim.

aerdeniz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2010, 18:48:13 ÖS »

kktc iş yasası
hakkında bilgilendirme olabilir iş sigorta ihtiyat vergi yasaları hakkında yasal kaynak ve maddeleri yazarak bilgilendirme yapabilirim.

aerdeniz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2010, 18:52:41 ÖS »

benim bahseetiğim adhood googleadvense gibi sitelerin reklamlarını alarak bu sitenin reklamını daha geniş kitlelere duyurmak için kullanmaktan bahsetmek istedim bilgilerinize

totto

• Site Yöneticisi
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2010, 22:08:11 ÖS »

kktc iş yasası
hakkında bilgilendirme olabilir iş sigorta ihtiyat vergi yasaları hakkında yasal kaynak ve maddeleri yazarak bilgilendirme yapabilirim.

Bilgi Paylaşımı adında bir bölüm açılabilir, tabii ara sıra yazılarınızla üyelerimizi bilgilendirmek için biraz vakit ayırmak  sizin için sorun olmazsa...

totto

• Site Yöneticisi
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2010, 22:10:07 ÖS »

benim bahseetiğim adhood googleadvense gibi sitelerin reklamlarını alarak bu sitenin reklamını daha geniş kitlelere duyurmak için kullanmaktan bahsetmek istedim bilgilerinize

reklam alınır o hiç sorun değil, hatta alınan reklamların getirisi ile de reklam verilebilir ama bunlar daha sonraki adımlar olmalı, site bundan 1 yıl önce blog formatındaydı ve reklam doluydu, kendi masrafını karşılıyor olmasına rağmen insanlara daha temiz içerik sunmak istedim.

aerdeniz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2010, 19:40:54 ÖS »

sorun olmaz açılırsa sık sorulanlar olarak zaten bir çok konu var hergün 3 5 konu ekleyeceğim

aerdeniz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2010, 13:42:46 ÖS »

hala beklemekteyim. moderatorluk başvurum vardı. kktc iş yasaları hakkında veya bilgi edinme adı altında genel bir forum açacaktınız. yararlı linkler gibi bölümlerde ekleyeceğim. forum da bana yer vermenizi bekliyorum.

http://www.markosweb.com/www/kibrisisilanlari.com/   ayrıca burada siteninin değeri 690 dolar gözüküyor.

şu anda turkcealtyazı.org da 290.000 dolar di 1 sene olmadan 700.000 dolara değer biçildi.

totto

• Site Yöneticisi
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ağustos 12, 2010, 14:57:09 ÖS »

şu anda yönetim paneli ile ilgili sıkıntı var, sorun çözülür çözülmez ilgili bölümler açılacak ve moderatörlük verilecektir.

totto

• Site Yöneticisi
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Ağustos 12, 2010, 16:51:56 ÖS »

sitemiz yazılım olarak güncellendi, ilgili bölümler açıldı ve moderatörlük verildi.